Om oss

"The Original Softwash of Norway"

Drammen Fasadevask AS

Drammen Fasadevask AS ble etablert av Per Atle Berthelsen som en løsning på det voksende problemet med dårlig vedlikeholdte fasader. En ren fasade hjelper ikke bare på eiendommens utseende, men det hindrer også svertesopp og grønske i å sette seg. Det er dermed viktig for eiendommens stand at det blir gjennomført regelmessig utvendig renhold.

Per Atle så hvor tidkrevende og vanskelig det kan være å vaske fasade på egenhånd, spesielt i høyden. I tillegg var de fleste profesjonelle aktørene i markedet veldig dyre, noe som satte Per Atle på sporet av «Fasadevask1» som Drammen Fasadevask nå har inngått et samarbeid med.

Per Atle har en forkjærlighet for miljøet, og gjør det han kan for å skåne omgivelsene for egen forurensning. Derfor var det ekstra viktig for han at vaskemidlene ikke skulle skade miljøet, og Drammen Fasadevask bruker derfor utelukkende biologisk nedbrytbare vaskemidler.

Ved å benytte seg av disse vaskemidlene åpnet det også opp for softwash, som betyr at man kan bruke lavt vanntrykk, noe som skåner fasaden i motsetning til tradisjonell høytrykk.

Siden etableringen har Drammen Fasadevask sørget for skinnende rene fasader rundt omkring i Viken, Nordre Vestfold og Oslo.

Trenger uteområdet ditt en vask?

Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle