Velkommen til

Drammen Fasadevask AS

«The Original Softwash of Norway»

Tjenester

Bedriften utfører tjenester både for privatboliger, næringsdrivende, borettslag og offentlig sektor

Softvask av fasade

Fasadevasken er meget effektiv. “Softwash” er den mest utbredte teknikken for fasaderengjøring i USA. Metoden er testet ut i flere tiår og har vist seg å være svært effektiv.

Spyling av et vindu

Vindusvask

Vindusvask utvendig gir skinnende rene vinduer uten pletter eller striper. Mange vinduer kan være vanskelig å komme til uten stige, men det fikser vi.

Terrassevask

Skitne terrasser full av grønske fikser vi. Vi tar livet av all grønske og mose, og utsetter nye angrep fra snylteplantene. Vi tar gjerne en gratis og uforpliktende befaring.

Spyling av sti lagd av stein

Vask av utearealer

Gjør noe med helhetsinntrykket av uteområdet. Vi tar livet av all grønske og mose, og utsetter nye angrep fra snylteplantene.

Oppstillingsplasser

Noen flater tåler røff behandling uten å ta skade. Dette vurderer vi ut fra erfaring og faglig innsikt. Asfalt og belegningsstein tåler som regel høytrykksvask.

Takvask

Vi behandler taket med en kraftig blanding «VikingF1». Produktet dreper alt av mose, alger og sopp, og etterlater taket som nytt. Vår takbehandling gir økt levetid.

Softwash

Ved fasadevask påfører «VikingF1» for å ta livet av all svertesopp og grønske. Dette medfører at veggene blir desinfiserte, som øker tiden til det gror igjen.

Effektivitet & nøyaktighet

Kunden skal få det den har betalt for. Derfor sørger vi for effektivt og nøyaktig arbeid, slik at du som kunde blir tilfredsstilt.

God kvalitet

Alt arbeid blir utført av god kvalitet i alle ledd. Vi benytter oss av gode produkter som skal øke levetiden og fjerne all grønske og mose.

"The Original Softwash of Norway"

Drammen Fasadevask AS

Utvendig rengjøring er et eget håndverk, og din eiendom fortjener det beste.

Dette er en bedrift som alltid utfører arbeid av best kvalitet, og daglig leder er Per-Atle Berthelsen. Mose, alger og mikro organismer gjør skade på bygninger. Derfor er det viktig å forhindre dette, og vi bruker produkter av god kvalitet for å fjerne disse uønskede organismene. Vi hjelper deg med alt innen utvendig rengjøring!

Vi utfører jobber i Nordre Vestfold, Buskerud, Asker og Bærum.

Prosjekter

Her er et lite galleri av et par fasadevasker som er blitt gjort tidligere

Har du behov for en kvalitetssikker vask?

Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle