Tjenester

Softvask av fasade

Ved bruk av softwash-metoden rengjør vi fasaden på en skånsom måte samtidig som vi hindrer svertesopp og mose.

Spyling av et vindu

Vindusvask

Vår utvendige vindusvask gir skinnende rene vinduer uten pletter eller striper. Vindusvask gjennomføres ofte sammen med fasadevask.

Terrassevask

Vi benytter softwash-metoden, hvor vaskingen foregår med lavtrykk på en skånsom måte, samtidig som vi hindrer svertesopp og mose.

Spyling av sti lagd av stein

Vask av utearealer

Vask av utearealer bør utføres hvert år som en del av vedlikeholdet. Vi fjerner alt av grønske og mose slik at du får et utemiljø som holder seg rent og pent over tid.

Oppstillingsplasser

Noen flater tåler røff behandling uten å ta skade. Asfalt og belegningsstein tåler som regel høytrykksvask. Sammen med vårt biologisk nedbrytbare vaskemiddel fjerner vi mose, alger og sopp, slik at du får et flott resultat som varer lenge.

Takvask

Vi behandler taket med vårt biologisk nedbrytbare vaskemiddel som fjerner alt av mose, alger og sopp. Vår takbehandling er med på å gi taket ditt økt levetid.

Trenger uteområdet ditt en vask?

Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle